MB - yesssss

JAAAAAA!! Det fungerar att blogga igen woho im back on track :D


Test

Chäck


Skön musik

Länkar lite skön musik med Busy signal, klicka på länken så öppnas den i ett nytt fönster! Den sista länken har en het video, jag personligen älskar den haha!
Jag vet inte hur man gör så att youtube rutan dyker upp här i inlägget, så om ni vet: HOLA!

http://youtu.be/amLIZylu8aE
 UP IN HER BELLY

http://youtu.be/1UQeS8gE1XI SHAKE IT LIKE A SHAKER


MB bad luck?

A woman's husband had been slipping in and out of a coma for several months, yet she had stayed by his bedside every single day. One day, when he came to, he motioned for her to come nearer. As she sat by him, he whispered, eyes full of tears, "You know what? You have been with me all through the bad times. When I got fired, you were there to support me. When my business failed, you were there. When I got shot, you were by my side. When we lost the house, you stayed right here. When my health started failing, you were still by my side. You know what?"

"What dear?" she asked gently, smiling as her heart began to fill with warmth.

"I think you're bad luck."


MB - VybzKartel

Jag ska skriva mer om vad som händer med Vybz Kartel och hur allt går osv. Men jag vill hitta säkra källor först, vill inte skriva vad som helst!


MB - jag hjärta svampbob

Time for matematik, jag och svampbob är peppade idag wohooooo!


MB - om det inte är rosa så är det inte sharmin

Rubriken säger väl det mesta?
Kolla min sötisflaska:


MB - SWAG

Godemorgon godemorgon bådeee herre o fruu vi önskar ederealla en fröjdefull juuuul - klilililil.
Okey det är tidigt, det är jätte super tidigt..

Men vet ni vad som gör min dag? SWAG! Det finns en kille vid mitt område som brukar ta samma buss som mig, varje gång jag ser honom blir jag glad för hans swag är grov, hans swag är perfekt! Jag ville berätta för honom hur mycker jag adore hans stil men jag får ta det imorgon, HOLA!


MB - 

Let you past make you BETTER, not bitter!


MB - put on my dancing shoeees

Aloha aloha! Jag sitter på tåget med vääääldigt lite batterier, men offrar några procent för bloggen! Sitter och mumsar i mig min morotsjuice (beroende av just denna)

Prancesss hanono hälsar hej plogg MP!


MB - tröttis

Hey hey hey heeey bloggen! Jag sitter i skolan just nu, har haft en super morgon men en jobbig eftermiddag... Nu väntar studentkomittee möte, sen dans på kvällen. Dansen är min drivkraft idag, jag längtar otroligt mycket!

Hoppas ni har haft en bra dag sötisar! Muuuach :)


MB -stavfel?

Jag skulle söka på kissies blogg, jag lovar! O och i är för nära varandra :/


MB - Mona Sahlin

Mona Sahlin jag älskar dig, du är en av Sveriges skönaste människor! Helt bäst!


MB - LAF

Jaaaa! Lilla al fadji på kanal fem om 1 minut :D


MB - bebis

Jag är största bebisen, ärligt talat det finns ingen som e lika grinig som jag när de vaknar! Jag sov efter att jag skrivit inlägget, sen väckte mamma mig 20min efter, självklart ska jag somna om o vakna efter 1h!!! Och inte nog med det, när jag väl har vaknat så är jag värdens tjurigaste, vill bara kramas o börja gråta hahhah sån big bebis.
Okey om det var Tyrese Gibson som väckte mig med pussar... Aooouch Men nej nej jag ska vakna till att tvinga mig själv att plugga, heja!

Såhääär glad när jag vaknar med tvång:


MB - powernap

Alo bloggis! Det har varit en lååång dag för mig i skolan, efter 4,5h sömn inatt så känner jag mig som en zoombie, ska ta en powernap och efter det plugga. Ya Allah sho tajeeeeeeeb!


MB - blondinafro!

Vad tycker ni? Passar jag med super blondt afro eller ljusbrun afro? Man ser ju mycket brunare ut när man är blond ser jag :o

Oh om 30min har jag psykologiprov, lycka till till mig!


MB - wigwham

Som jag lovade, här kommer bild pä mascaran och bild på mina fransar!
Hahah jag hamnade i någon konstig vinkel, min huvudform är mkt rundare än i bilden! Hahah


MB - frukost

Godmorgon snyggingar!
Är så glad för att skolan äntligen har köpt in laktosfri yoghyrt, yaiii time to eat breakfast! Muuuach


MB - bästa mascaran!

Många har frågat vad jag användet för mascara för att få så långa och böjda fransar, jag använder den nya WigWam mascaran från isadora! Man får otroligt fina och långa fransar, om jag var er så skulle jag definitivt prova den!

Just nu så krånglar bloggen, det fungerar inte att ladda upp bilder, men jag ska försöka lite senare. Lägger upp bild på både mina fransar och mascaran.


MB - Modou!

Tjejer, vad brukar ni göra när ni hittar någon snygging på facebook? Skriver ni? Klickar ni vidare och hoppas på att han nångång ska hitta er? Jag brukar iallafall "puffa", om jag får en puff tillbaka så skriver jag. Det är inte många tjejer som vågar, de flesta tycker att det är killens jobb. Snälla sluta tänka så? Jag kanske är open minded för att jag är feminist, men jag hoppas att fler tjejer ska våga ta för sig.

Tänk om ni t.ex. Hittar en snygging som Modou? Han är söt, han är fin, han har swag, han är rolig. Om jag var er så skulle jag skicka iväg en puff eller ett meddelande!
Modou Carter Jr Tommisto heter han på facebook!
Här är en bild på snyggingen:


MB - 

If you want someone to fall for you, you've got to give them something worth tripping over.


Vybz kartel in jail?

Såg nyss några videon, de har tydligen hittat ganja, hm... MEN om det är sant eller inte kan man ju inte alltid veta till 100%! Han ska sitta inne tills p måndag, vi får se vad som händer efter det! Jag har kolat videon 100ggr och jag skulle kunna skriva hela historien men Jag länkar några videos nedanför så att ni kan kolla själva. http://www.youtube.com/watch?v=J7sb53I7ajQ&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=eLSHdKU553o&feature=player_embedded

MB - u have to go down on me

"the price is to high, you have to go down on me"
Älska siba reklamen o deras budskap haha!


MB - nasty mind

Musche = mustasch! Inget annat hahahah for you nasty minded people XoXo


MB - sluta slöööööa

Nä nu måste jag sluta slöa, har legat i sängen i flera timmar, har mycket plugg som jag måste sätta igång med, men först: noppa ögonbrynen och vaxa muschen, älskar mina irani/kurd-gener, hårig to di bone!


MB - 

True love is a gift, don't let it drift 


MB - prun panan

Bloggis! Vet ni vad jag har glömt berätta? Min älskade Hanoni kom med i rebound, woooohooooooo!! Jag är så glad för hennes skull :D heeeja bror!

Dagen till ära: en bild på Hanoni (duttyhood.blogg.se) och en prun panan <3


MB - vitlök

Allt gott ska alltid föra med sig något dåligt, alltså seriöst jag älskar vitlök det är så gott men jag äter det max en gång i månaden, varför? För det luktar så fruktansvärt mycket. Borsta tänderna, tandtråd, tungskrapa, munskölj och tuggummi, det hjälper ju inte! Åh kan inte någon skaffa nåt som tar bort viltlöks andedräkten?


MB - Sista skolfotograferingen SPEX

I fredags hade vi skolfotografering, det är den sista. Tänk er alla dessa år vi har fotograferats, d här är sista året, sista fotot. Tråkigt men kul! Hur som helst vi hade spex fotografering (hur många gånger har jag skrivit fotografering nu? Hahah) i våran klass är det flest tjejer, vi har bara 2killar i klassen. Vårat tema var: Who run the world? GIRLS! Alla tjejer var utklädda till mansdominerade yrken, jag var businesswomen/advokat. Våran stackars lärare fick sitta i mitten och i handen hade han kastruller och städredskap haha som feminist så älskade jag vårat tema!

Här kommer bilder från fotograferingen:


MB - nu vet jag hur man MB! Woho

Goddag! Nu vet jsg äntligen hur man mobilbloggar WOHO! Jag kommer märka varje mobilinlägg med MB så ni vet att det är det, yes!

Tänkte berätta lite om min helg, i fredags var jag i skolan från kl 9, efter skolan åkte jag till jobbet ovh sen var jag hemma helt död vid 19, jag blev sms/samtal-bombad för mina käraste vänner skulle ut. Jag orkade inte fr början så jag skippade förfesten men blev överttalad vid 22 så jag slängde på mig d första bästa och sprang iväg, som tur var så var jag sminkad fr morgonen så jag behövde bara pudra lite. Intresseklubben antecknar väl? Bra!

Jag och D åkte hem tidigare, jag decka direkt jag var helt slut. Igår slöade jag hela dagen och idag ska jag plugga!
Helgen har varit så skön för jag körde på en vit helg med sneakers, så varken huvudvärk eller fotvärk!


RSS 2.0